Slik ser nettsiden min ut...

Slik ser nettsiden min ut nå :-/...http://www.helsesamfunnhedman.com... altså ingenting :-(

like0

Kommentarer

drupalutvikler help til helsesamfunnhedman.com

Martin Andersens bilde

hei. 

Jeg husker denne tråden fra tidligere, og du har en del problemer med drupal oppsette ditt utifra den begrensa innsikten jeg har uten å få tilgang av deg.

filsystemet har feil i seg - ting som skal være lukket er åpent for public.
themet du skulle bytte til fikk en fatal error og ble ikke riktig installert noe som har satt igang et snøskred av feil som har resultert i slik statusen er nå. (uten å ha fått tilgang av deg kan jeg ikke være 100% sikker dette er årsaken men...!)

Hva er det du ønsker nøyaktig at en drupal utvikler skal gjøre for deg, komme med skudd-i-mørke forlsag til mulig feil eller ønsker du å gi tilgang til drupal oppsettet / domene ditt og gi deg en rapport om hva som er problemet mere nøyaktig og gi forlsag til steg du selv kan ta for å forsøke å rette det opp, eller engasjere for å få fixet det? 

:)

 

 

like0

Hei igjen! Beklager at jeg

Bente Hedmans bilde

Hei igjen! Beklager at jeg var fraværende. Joda, du kan få lov til å gå inn og se hav som er feil. Men jeg ønsker ikke skrive brukernavn og passord her.

like0

Takk for tilbakemelding!

Bente Hedmans bilde

Takk for tilbakemelding!

Vi får ta den biten privat. Klart dette er kritisk og jeg er nødt til å så fiksa denne biten. Det må ha vært en feil i Drupal når jeg forsøkte å bytte theme. Send meg en vanlig e-post til bente.hedman@hotmail.com

 

 

like0