Ser at noen har vært inne...

Ser at noen har vært inne og tilpasset "Message types" for activity feeden nå. Ble feil med e-postvarsling som dukket opp i feeden rettet da? Noen som vet?

like0

Kommentarer

Ja, jeg var inne og retta opp

Gunnar Mathisens bilde

Ja, jeg var inne og retta opp dette nå i helga. Her var det nok jeg som hadde kommet i skade for å legge inn feil melding i aktivitetsstrømmen for "svar på spørsmål" da jeg la inn alle meldingene på nytt etter at disse helt forsvant før jul.

Her er forøvrig en lenke til en diskusjon på drupal.org om det oprinnelige problemet vi hadde med activity stream:
https://drupal.org/node/1932530

like0

Flott!

Thor Andre Gretlands bilde

Glimrende! Da er den i boks :)

like0

Jeg så at det hadde blitt mye

Gunnar Mathisens bilde

Jeg så at det hadde blitt mye rot med activity feeden på siden og at epostvarslene hadde falt ut igjen, så jeg har nå gått gjennom og retta opp de norske versjonene for message types en gang til.

Jeg vet ikke hvorfor alt jeg hadde lagt inn tidligere hadde falt ut, men det har kanskje skjedd i forbindelse med en oppdatering av siden? Til neste oppdatering kan vi kanskje forsikre oss om at dette ikke vil skje igjen?

like0

Hver gang?

Hans Fredrik Nordhaugs bilde

Har ikke dette skjedd hver gang Commons har blitt oppdatert? Jeg trodde dette var en bug i Commons - mente jeg leste noen om det.

Hvis det er en bug, hvordan tar vi i så fall vare på (og gjenoppretter) innstillingene som egentlig burde overleve helt fint i databasen?

Ang. epostvarslene som hadde falt ut igjen: Hvorfor falt de ut? De burde jo komme selv om meldingene ikke var oversatt? Jeg trodde problemet var noe helt annet.

like0

Ja, men kunne jo forvente at

Gunnar Mathisens bilde

Ja, men kunne jo forvente at hvis oversettelsene på meldingene manglet, så ville man få meldingene i den engelske originalversjonen, men det som istedenfor skjer er at man får helt tomme eposter (og activity streams). Som jeg lenka til tidligere, er det en lengre diskusjon om dette på https://www.drupal.org/node/1932530, men jeg har ikke hatt tid til å sette meg grundigere inn i problemet.

Det enkleste er kanskje å bare lagre alle beskjedene i en feature, så burde det være enkelt å sette dem tilbake igjen hvis dette skjer ved neste oppgradering også?

like0

God ide

Thor Andre Gretlands bilde

Det en god ide. Dumt å måtte gjøre dette manuelt for hver gang. Her må det testes litt, for i utgangspunktet vil det skape en konflikt med eksisterende Commons features. Så dette er jo egentlig et issue i Commons, som burde vært fikset.

like0