Må ha nytt passord til nettsiden min

Hei! Er det noen som vet hvordan jeg skal lage nytt passord for å komme inn på min Drupalside. Har server fra Bluehost. Jeg er eier og administrerer min egen side. Har hatt riktig passord, men av en eller annen grunn vil ikke dette aksepteres når jeg forsøker å logge meg inn. Har siden Helse og Samfunn. Flott om noen kan gi meg et fasitsvar og bruksanvisning på hvordan jeg kan løse dette problemet :-)

like0

Kommentarer

nytt passord

Helge Høyness bilde

Jeg også måtte ha nytt passord fra Bluehost. Da gikk jeg inn på C panael og på hjelp der jeg sendte en melding til Bluehost hjelp. Fikk tilbakemelding på mail med fremgangsmåte for å endre passord.

Det virket for meg

Mvh

Helge

like0

Takk! :-) Da skal jeg gjøre

Bente Hedmans bilde

Takk! :-) Da skal jeg gjøre det samme :-)

like0

Hvis det er passordet til

Gunnar Mathisens bilde

Hvis det er passordet til admin-kontoen for Drupal du mangler, så er det normalt bare å klikke på lenken eller fanen for "Bestill nytt passord": Skriv inn epostadressen som admin-konoten er knytta til, så får du en epost med en engangslenke som du kan bruke for å logge inn og bytte passord.

like0

Takk for hjelpen! Jeg fikk

Bente Hedmans bilde

Takk for hjelpen! Jeg fikk ordnet nytt passord og alt i orden nå :-)