Jeg satte min nye...

Jeg satte min nye installasjon i utviklingsmodus. Hvordan kan jeg gå inn som administrator?

like0

Kommentarer

Om du selv har kontroll på

eiriksms bilde

Om du selv har kontroll på bruker 1 (den som ble opprettet når du installerte Drupal) så kan du logge inn med den. Om du har en administratorbruker som har permission "access site in maintenence mode" så kan du også bruke den.

Lenken for å logge inn er www.mindrupalside.com/user

like0

Uten rene URL-er

Hans Fredrik Nordhaugs bilde

så må du bruke www.mindrupalside.com/?q=user (som alltid virker). Ellers var svaret fra Eirik perfekt.

PS! Jeg flyttet spørsmålet til Support-gruppa.