Jeg prøver å flytte en ...

Jeg prøver å flytte en "fane" fra meny oversikten på en webside jeg setter opp nå men finner ikke funksjonen for å endre rekke følgen?

Se vedlagt bilde der jeg vil endre rekkefølgen.

Kjører versjon 7

like0

Kommentarer

Hvis du har en vanlig

eiriksms bilde

Hvis du har en vanlig installasjon med modulen "contextual links" skrudd på, så skal du få en administratormeny når du holder musa over regionen, der et av valgene er "rediger lenker".

Ellers kan du også trykke på struktur -> meny (eller example.com/admin/structure/menu) og finne igjen menyen din, der du så finner et drag and drop grensesnitt for å endre rekkefølgen.

like0

går ikke

Remi Bardalens bilde

Når jeg går den veien som du sier så får ikke opp drag and drop fungsjon.

like0

Den fullstendige stien til

Gisle Hannemyrs bilde

Den fullstendige stien til dette grenssnittet er Hjem » Administrasjon » Struktur » Menyer.

Finn den menyen du ønsker å endre (f.eks. "Main menu") og klikk på "list lenker". Da vil du enten få opp en liste med lenker i menyenteksten med et dra-og-slipp-grensesnitt, eller et grensesnitt med rekkevekter. Her kan du endre rekkefølgen.

 

like0

Får du opp en kolonne for 

Gunnar Mathisens bilde

Får du opp en kolonne for  "Vekt" på redigeringssiden for menyen din? Du kan velge mellom å vise vekter eller "dra-og-slipp"-piler ved å trykke på lenkene for "vis radvekter" / "skjul rekkevekter" øverst til høyre i tabellen. (Det norske oversettelsesteamet burde forøvrig bestemme seg for om det bør hete "radvekter" eller "rekkevekter" her...)

Hvis du kun får opp vekter, og ikke dra-og-slipp-piler (og ingen lenker for å endre dette), så betyr dette sannsynligvis at du har en javascript-feil på nettstedet ditt.

like0