Jeg har problemer å...

Jeg har problemer å innstallere Drupal 8 til localhost (XAMPP) Får feilmelding ved innstalleringen i en av php filene. Har endret setting og sites filene. Er det noen som kan hjelpe?

like0

Kommentarer

Hva er feilmeldingen?

Hans Fredrik Nordhaugs bilde

Vanskelig å hjelpe deg uten at du oppgir hva som er feil. (Også lurt å fortelle nøyaktig hvilken utgave av D8 du prøver å installere.)

like0

Drupal-8.0.0-beta4

Helge Høyness bilde

drupal-8.0.0-beta4

Har endret tillateler på sites.php og settings.php

root
blankt passord

Feilmelding ved nesten ferdig å installer nettsted:

Installing Drupal

The installation has encountered an error.
Please continue to the error page:

An AJAX HTTP error occurred.
HTTP Result Code: 200
Debugging information follows.
Path: http://localhost/d8/core/install.php?langcode=nb&profile=standard&id=1&op=do_nojs&op=do
StatusText: OK
ResponseText:
Fatal error:  Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\d8\core\lib\Drupal\Core\Database\Statement.php on line 61
Fatal error:  Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\d8\core\includes\bootstrap.inc on line 1388
Fatal error:  Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\d8\core\vendor\symfony\http-foundation\Symfony\Component\HttpFoundation\Session\Storage\Proxy\SessionHandlerProxy.php on line 75

Er den kansje ikke ferdig å bruke. Tenkte bare å teste den

Hilsen Helge

like0

Maximum execution time

Hans Fredrik Nordhaugs bilde

Problemet ditt er følgende: "Maximum execution time of 30 seconds exceeded". Drupal 8 er litt tung å installere og klarer ikke fullføre i løpet av 30 sekunder. Du må altså endre max_execution_time i php.ini - prøv å øke til 60 (sekunder) først. Øk til 300 hvis du fortsatt får samme feilmelding.

like0

Tusen takk!

Bente Hedmans bilde

Tusen takk!