Jeg har ett problem på min...

Jeg har ett problem på min side at folk lager falske kontoer, er det en modul som sjekker ip adressa opp mot en server, eller sjekker om epost adressa er falsk eller ikke?

like0

Kommentarer

Bruk Honeypot, Mollom eller en eller annen CAPTCHA modul

Hans Fredrik Nordhaugs bilde

Jeg foretrekker Honeypot (fordi den er så enkel), men hvis den ikke holder/stanser nok så prøv Mollom eller en eller annen CAPTCHA-modul.

like0

Evt. MotherMayI

Gisle Hannemyrs bilde

Falske epost-adresser kan du forhindre fra å fullføre registrering ved å kreve at epost-adressen bekreftes og sletter blokkerte kontoer etter en viss tid - kan automatiseres med Views:, jf: http://drupal.stackexchange.com/questions/38942/how-to-delete-blocked-us...

Men det er stort sett XRumer som står bak disse, og den bruker ekte epost-adresser og bruker dessuten proxier slik at det er nytteløst å svarteliste IP-adresser.

Dessverre klarerer XRumer også å knekke ganske mange ulike CAPTCHAs - men hos meg kommer den ikke forbi Mother May I.

Du kan se den i aksjon her: https://creativecommons.no/user/register - rull ned til avsnittet "Hemmelig ord".

like0

Det er også mulig å kreve at

drupaleyes bilde

Det er også mulig å kreve at admin godkjenner alle nye kontoer før de aktiveres. Se: /admin/config/people/accounts

For vanlige skjemaer som "kontakt oss", "gjestebok", etc har denne modulen gjort en grei jobb: https://www.drupal.org/project/captcha

Den krever ingen eksterne tjenester (såvidt jeg husker) og vanskelighetsgrad kan justeres.

like0

Bruk CAPTCHA

kjell hanssens bilde

Hadde samme problemet. Men etter at jeg la inn CAPTCHA så ble det slutt. Det er motorer som lager disse falske påloggingene. Når man legger inn Captcha så må ny bruker fysisk skrive hva som vises på skjermen. Da er det plutselig stopp. Veldig bra.

Hos meg er det helt slutt med falske kontoer.