Hjelp!!!! Jeg skulle...

Hjelp!!!! Jeg skulle oppdatere Drupal 7, som jeg har. Ble rådet til å oppdatere, og så forsvant hele web.siden min ved et trylleslag. Og på serveren (leier web hotel av Bluehost) var det registert feil på databasen, noe jeg helst ikke tukler med selv. Bluehost sa dette var Drupal sin feil og nå vet jeg søren ikke hva jeg skal gjøre for å få orden på ting igjen. Domene er helsesamfunnhedman.com. Jeg skulle "bare" bytte til et annet "theme", så vips, kom det opp feilmeldinger og så var alt borte. Kommer heller ikke inn på serveren min. Mye tull nå. Aldri opplevd maken. Bluehost forsøkte å finne feilen og de ba meg få hjelp av utvikleren for Drupal.

like0

Kommentarer

Dette er sånt som skjer av og

Gunnar Mathisens bilde

Dette er sånt som skjer av og til ved oppdatering av Drupal. Det er som regel enkelt å fikse, men du trenger nok å gi oss litt mer detaljer hvis vi skal kunne hjelpe. Har du f.eks noen feilmeldinger fra server-loggen som du kan dele med oss? Dette vil som oftest fortelle hva som er galt.

like0

box563 feilkode. Jeg husker

Bente Hedmans bilde

box563 feilkode. Jeg husker ikke helt hvilken Drupal jeg hadde. Det var den lyse blå, Drupal 6 eller 7. Det var stadig påminnelser om å oppdatere. Det har vært sjeldent jeg har vært der, og nå skulle jeg bare oppdatere og fikse litt på den. Jeg skulle bytte til Corporate Clean som lå tilgjengelig. Men da skjedde problemet. Det er feil i databasen.

like0

Jeg har nylig laget to nye

Bente Hedmans bilde

Jeg har nylig laget to nye domener også, og er redd for at det blir noe tull med serveren om jeg begynner å rote med noe. Hadde mye tull med WordPress også. Var godt igang med en web og så var samme problem i gang. Så jeg må starte forfra i morgen med den. Helt ærlig så foretrekker jeg Drupal, bedre å administrere, helt til det ble trøbbel, selvfølgelig. Har klart å fikse problemer før, men denne gangen var det vrient :-( Ja, det er ikke bare bare å la hvem som helst gå inn på serveren. Har ikke noe sensitivt stoff der, men likevel. Litt skummelt det.

like0

Dette er kjempesynd, fordi

Bente Hedmans bilde

Dette er kjempesynd, fordi jeg hadde mange lesere der. Jeg kan selvfølgelig avinstallere hele Drupalen og installere en ny. Har sikkerhetskopiert alt innhold, så sånn sett er det ingen katastrofe. Men ergelig likevel. Jeg er altfor dårlig på slike ting, men har klart å håndtere ting helt til nå. Jeg klarer ikke å huske hva slags theme jeg hadde, men det var en av den gamle standaren som først kom opp når jeg fikk installert Drupal, rundt 2007-8.

like0

Villighet til å hjelpe vs. villighet til å ta i mot hjelpen

Martin Andersens bilde

du kan begynne forfra, eller så kan du gi en av de som tilbydde seg å hjelpe (jeg er blandt dem), da må du nok gi middlertidig tilgang til FTP servern din eller evt UNIX shell ditt.
(N.B: IKKE POST ELLER SVAR MED NOE BRUKERNAVN / PASSORD!!)
 - så kan man forsøke å lappe det litt sammen for at du kan så gå inn og ta en siste backup eller hente ut evt annen info du måtte ønske / export nodes osv før du tar en reinstall (anbefalt for du har fatale sikkerhets feil på drupal installasjonen din.

Slik domene står nå så har du alt buksene rundt anklene (http://www.helsesamfunnhedman.com/includes/ /modules /sites /*alle mapper åpene) og gi en av drupalnorge.no sine erfarne supportere midlertidig tilgang til sensitiv login info vil ikke eksponere deg noe betraktig mere enn du alt er.. Når vedkommene er ferdig eller du anser tiden ute - så kan du fra controlpanelet til webhotelet bytte passordet til FTP login eller hva drupal utvikleren fikk av info.

Håper du finner ut av det og ta gjerne kontakt hvis du ønsker mere info eller forslag til "hvor går jeg herfra?" :)

Mvh, Martin Andersen

like0

Hjelp?

perojas bilde

Det er ikke nok informasjon i innlegget ditt til å kunne komme med direkte hjelp. Men jeg kan jo stille noen spørsmål så vi kommer et hakk videre.

Antar du ikke har backup av siden? Har du spurt bluehost om de kan gi deg restore av hele siden fra deres backup?

Hvordan pleier du å logge deg på serveren din? SFTP, SSH eller en webside?

Ser jeg får "404 siden ikke funnet" på adressen http://helsesamfunnhedman.com/user så tippper jeg det ihvertfall er noe tull med .htaccess.

Om du vil kan jeg godt bruke en time i kveld på siden. Det absolutt enkleste er om du gir meg det du har at tilgangsinformasjon fra bluehost. Så kan jeg se på det direkte uten å gå gjennom deg med alle spørsmål. Men før du gjør det:

• Tenk virkelig godt gjennom om det er informasjon der som er viktig for deg at ikke andre får tilgang til
  • Bruk kun pm om du vil sende brukernavn og slikt.
like0

Jeg snakket med Bluehost, men

Bente Hedmans bilde

Jeg snakket med Bluehost, men de sa at en utvikler av Drupal måtte løse dette. Jeg logger meg på Bluehost når jeg skal sjekke tilstanden der inne på serveren, og logger meg inn på selve websiden når jeg skal skrive noe der.

like0

Trenger litt mere info :)

Martin Andersens bilde

Hei.

som de over også sier, trenger litt mere info. evt hvis du ikke får lett tak i logg eller annen dokumentasjon på feilen så hjelper det hvis du f.eks sier hvilket theme du hadde og hvilket theme du skulle bytte til. om siden var i vedlikeholdsmodus eller ikke og sist men ikke minst - har du backup av siden? (backup and migrate modul backup, myphpadmin export fil eller anything.?

P.S: Jeg fikk en en 503 feil på den url'n forresten - chache error kanskje..?

like0

Feil på theme install din og fil/mappe premissions

Martin Andersens bilde
  • Warning: include(/home1/helsesam/public_html/sites/all/themes/professional_theme/templates/maintenance-page.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in theme_render_template() (line 1495 of

• Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home1/helsesam/public_html/sites/all/themes/professional_theme/templates/maintenance-page.tpl.php' for inclusion (include_path='.:/usr/php/56/usr/lib64:/usr/php/56/usr/share/pear') intheme_render_template() (line 1495 of/home1/helsesam/public_html/includes/theme.inc).

/sites/* folderen er åpen (!!!!!OBS OBS OBS!!!!!) og går man til professional_theme amappa er den mangelful.
MULIG FIX:

log inn på ftp serveren og gå til sites/all/themes/professional_theme/  - drag'n'drop alle filene du har på din lokal mappe "professional_theme"

:)

like0

Blue Hoste backup

drupaleyes bilde

Jeg kjenner ikke bluehost, men som noen alerede har nevnt, bør de ha en backup. De bør kunne hjelpe deg med dette mot et gebyr eller på timebasis. Du kan også se om du finner noe i kontrollpanelets "Site Backup and Restore". Se video her:
https://my.bluehost.com/cgi/help/166
Backup policy her:
https://my.bluehost.com/cgi/help/312