Hei. Jeg har fått en...

asais bilde

Hei. Jeg har fått en feilmelding på et nettsted jeg har satt opp. Feilmeldingen kom etter en pålogget bruker skrev en kommentar på en nettside.
Feilmeldingen som kommer er:
" stdClass Object ( [uid] => 1 [name] => admin [pass] => $S$DvlpQ20xKfGx2L3AArlwFU9mCJpK2.nkJLHxr6y0wvmmWBMf3KQE [mail] => post@veret-aalgaard.com [theme] => [signature] => [signature_format] => [created] => 1317062817 [access] => 1430133514 [login] => 1430133514 [status] => 1 [timezone] => [language] => [picture] => [init] => post@veret-aalgaard.com [data] => Array ( [mimemail_textonly] => 0 ) [roles] => Array ( [2] => authenticated user [3] => administrator ) [rdf_mapping] => Array ( [rdftype] => Array ( [0] => sioc:UserAccount ) [name] => Array ( [predicates] => Array ( [0] => foaf:name ) ) [homepage] => Array ( [predicates] => Array ( [0] => foaf:page ) [type] => rel ) ) ) "

Deretter kommer kommentaren.
Kan sees her:
http://www.veret-aalgaard.com/node/28

Noen som vet hva dette kan skyldes?

like0

Svar

Template

asais bilde

Fant denne linjen som jeg fjernet fra comment.tpl.php:

<?php print_r(user_load(array('uid'=>$node->uid))); ?>

Det gjorde susen.

Mange takk for god hjelp. :)

0 poeng
opp
ned

let i templatene dine

Hei.

Beklager den misledende overskriften. php filter var det første jeg tenkte på, men så så jeg at du også har det samme på andre sider med kommentarer. Så jeg tror som sagt dette ligger i malen din, uvisst av hvilken grunn.

Men for å svare på spørsmålet, så er php filter noe du setter opp i Drupal, ja. Du kan se etter om du har modulen "php" skrudd på. Det er ikke anbefalt å ha den på, med mindre du absolutt trenger det. Hvis det er du som har utviklet siden, så vet du sikkert om du trenger det eller ikke. Om du absolutt trenger det, så la i alle fall ikke andre enn administratorer ha tilgang til php filter.

Hvis det er som jeg antar at problemet ligger i en av malene dine, så er det nok ikke sikkert at det vil hjelpe å skru av muligheten for å kommentere, da det muligens er selve visningen av kommentarer som printer ut denne "feilmeldingen" (det er altså ikke en feilmelding per definisjon). Som sagt burde du se gjennom template filene i malen din og se om du finner noen print_r der. Det er ingen grunn til at det skal være noen print_r i noen av template filene dine.

0 poeng
opp
ned

Hvor finner jeg det?

asais bilde

Mange takk for tilbakemelding, men litt usikker på hva/hvor jeg kan sjekke. Feilmelding med passord kommer jo opp i klartekst på nettsiden også. Ikke bra. Burde kanskje deaktivert kommentar på nettsiden inntil videre?

PHP filter? Er dette noe som er satt opp på server eller i Drupal?

0 poeng
opp
ned

Php filter?

Hei!

Dette er en såkalt print_r av et brukerobjekt, mer spesifikt bruker 1 (som jeg antar du styrer). Jeg ville nok ikke postet den så usensurert ut på nettet, da en hashet versjon av passordet ditt står der. Men det burde jo gå fint en stund. Du bør skifte passord på bruker 1 etterpå for å være sikker.

For meg ser det ut som det er noen som har lagt inn noe i en av malene dine. Muligens for kommentarer. Men det kan også være andre ting. Men det samme kommer opp på andre kommentarer på nettsida di, så det er nok muligens ikke kun den kommentaren sin feil.

Hvis du har tilgang til filene for utseendemalen din, så ville jeg nok startet der.

0 poeng
opp
ned