Har greid å slett alle...

Har greid å slett alle kontoer på mitt nettsted, også admin. Er det mulig å gå direkte inn i ftp filene på min server å legge til en admin konto. Legger ved en link til siden min for å vise dere tilstanden. http://www.lofotcamera.no MVH Kåre

like0

Kommentarer

Du må nok fikse dette med SQL

perojas bilde

Du må nok fikse dette med SQL. Har du tilgang til phpmyadmin eller lignende?

Det enkleste er å lage seg en ny bruker på /user og så bruke SQL til å endre den nye brukers uid til 1. (Også smart å samtidig se i 'user' tabellen om det faktisk er sånn at du har sletta brukerne.)

like0

Heisann, har tilgang til

kåre brandts bilde

Heisann, har tilgang til serveren og alle filene via FTP. Men vet ikke hvordan jeg skal gjøre de tingene du sier. Kan du gå til min hjemmeside så ser du hvordan siden framstår nu. http://www.lofotcamera.net

like0

Heisann, har tilgang til

kåre brandts bilde

Heisann, har tilgang til serveren og alle filene via FTP. Men vet ikke hvordan jeg skal gjøre de tingene du sier. Kan du gå til min hjemmeside så ser du hvordan siden framstår nu. http://www.lofotcamera.net

like0

Hei!

eiriksms bilde

Hei!

Jeg antar du mener http://lofotcamera.no/, siden http://lofotcamera.net/ ikke ekisterer og lofotcamera.no har en nyhetssak med "feil med server"?

Det er et par triks du kan gjøre om du ikke har SQL-tilgang også. Men hvordan vet du at du har slettet alle kontoene? Har du for eksempel skrevet den der nyhetssaken uten å ha noen kontoer? Har du prøvd å bestille nytt passord til kontoen din? Eller som peroja skriver, har du prøvd å lage deg en ny konto? Får du logget inn med den?

Nå vet jeg jo ikke hvor mye arbeid du har lagt ned i siden, men for meg ser det ut som du så vidt er kommet i gang? I så fall er det jo en enkel løsning å bare installere på nytt, da vet du i alle fall at alt er som det skal være.

Når det gjelder SQL og phpmyadmin, så er det kanskje noe leverandør av serveren kan hjelpe deg med. Ser ut som du bruker fastname? Antar de kan hjelpe deg om du spør.

Håper det var til hjelp!

Mvh Eirik