Etter oppdatering til D 7...

Plizz69s bilde

Etter oppdatering til D 7.50 har nettstedet som jeg administrer mistet layouten og viser sidene som lister.
Hva skal jeg gjøre?

like0

Svar

infobubble.js

Som nevnt tidligere i posten er dette en warning jeg får opp av og til ( ikke noe stort problem).
Etter litt dobbelsjekking fant jeg ut at filnavnet var feil i src mappa og endret navnet på fila, så nå får jeg bare se om det gjorde susen :)
Tror det er googlemodulen som bruker denne ja, har fjernet en del haker i denne modulen med håp om at dette også hjelper :)
Har etter dette prøvd å provosere frem meldingene igjen uten hell, så kanskje det er fikset nå :)
Men som sagt ikke noe stort problem, fikk tilbake layouten og er fornøyd med det :)

0 poeng
opp
ned

infobubble.js

Hvordan ser referansen til infobubble.js ut?
Har du funnet den?
Er den et sted i utseendemalen?
Eller er det en kart-modul som bruker infobubble.js

0 poeng
opp
ned

base_path()

Hei igjen,

Vet ikke helt hvor jeg skal lete etter base_path().

Finner dette i public_html/sites/all/themes/hbf_vawe_round1000/template.php:

function get_full_path_to_theme() {return base_path().path_to_theme();}

0 poeng
opp
ned

base_path()

Må undersøke dette litt nærmere utover dagen :)

Takk for hjelpen

0 poeng
opp
ned

infobubble

Ja, filen ligger der.

Det er stort sett etter at jeg har tømt mellomlagrer at jeg får denne meldingen.

0 poeng
opp
ned

Utseendemalen

Kan virke som utseendemalen (theme) forsøker å finne filen:
sites/all/libraries/infobubble/src/infobubble.js

Finnes denne filen?

0 poeng
opp
ned

Får noen av disse da :)

• Warning: file_get_contents(sites/all/libraries/infobubble/src/infobubble.js): failed to open stream: No such file or directory i _locale_parse_js_file() (linje 1524av /home/halsaszx/public_html/includes/locale.inc).
  • Warning: file_get_contents(sites/all/libraries/infobubble/src/infobubble.js): failed to open stream: No such file or directory i drupal_build_js_cache() (linje5076 av /home/halsaszx/public_html/includes/common.inc).
0 poeng
opp
ned

Ingen varsler

Nei, ikke annet enn ett par utdaterte moduler og oversettelser :)

0 poeng
opp
ned

tmp folder

Hvis man sletter mappen for temporære filer i oppdateringsprosessen, kan det hende det må defineres en ny tmp-folder under /admin/config/media/file-system

Ser du noen varsler under admin/reports/status ?

0 poeng
opp
ned

Sider