Styremøte nr 4 - 2016

Det 4. styremøte i år var nå på onsdag. Personlig fikk jeg ikke vært med på forrige styremøte(i februar) så derav ingen oppsummering fra meg der. 

Vi gikk gjennom følgende 5 saker:

DrupalCamp 2016

Noen profilerte, dyktige, internasjonale Drupal-ildsjeler har svart positivt på vår forespørsel om å bidra med en Session på campen! Vi kommer nærmere tilbake med konkrete navn etter å ha fått endelig bekreftelse. Campdatoen ble også endelig bestemt i dette møtet. 

Marketing for Drupal i Norge

Hvordan vi tydeliger kan markedsføre Drupal rundt om i landet ble diskutert. Vi begynner å promotere campen tidlig i år, samt fortsette ordningen med å oppfordre til å arrangere Drupal Meetups - der man kan motta støtte fra Foreningen.

Revisor-rolle

Vi ønsker å ha en person med revisoransvar. Hensikten er å gå over regnskapet og sjekke at det som har gått ut og inn av kontoen stemmer overens. Altså bekrefte at styret har sitt på det rene. Kan f.eks være en som har vært i styret tidligere. Det trenger ikke være sertifisert revisor, men har vært litt vanskelig å finne noen som kan engasjere seg i dette. Styret kontakter noen som kan være aktuelle. Nye forslag mottas med takk! 

Selve arbeidets omfang antas å være en time eller to, da i samarbeid med Hans Fredrik Nordhaug(regnskap) - og da blir det ofte en hyggelig jobb :)

Diverse

  • Meetup i Bergen neste uke! Det liker vi :) - En mulig mini-camp på vårparten er også i en tidlig planleggingsfase i Bergen. 
  • Takk, Eirik! - som har fikset et par problemer på drupalnorge.no. Han gjør også en glimrende jobb med å publisere videoer fra Campen før jul. Noen av de er ferdige og er til gjennomgang hos foredragsholdere nå.

Hva mener du?

Skriv et innlegg eller spørsmål under :)

 

like0