Installasjonsskjerm på Drupal 8

Som et resultat av at vi nå utvikler camp nettstedet på Drupal 8, så har jeg endt opp med en liten håndfull ting jeg har rapportert og/eller patchet for Drupal 8, spesielt med tanke på multilingual.

En av disse tingene er en ting jeg kom over på installasjonsskjermen av Drupal 8. Nytt i denne er at du kan allerede her velge å installere på ditt eget språk. Noe som er kjempebra. Men av en eller annen grunn vises Nynorsk og Bokmål i lista under nettopp "Nynorsk" og "Bokmål", i en alfabetisk liste. Jeg hadde forventet å finne begge under N, f.eks "Norsk, Bokmål" og "Norsk, Nynorsk".

Nå kan det jo hende at det er noen andre her som faktisk har skrevet patchen som gjør at det framstår slik, og i så fall har de sikkert gode grunner for det. Jeg har i alle fall opprettet en issue på det, og hvis noen er uenig så ønsker jeg jo ikke å tråkke på noens tær :)

Her er issuen, om noen ønsker å protestere: https://www.drupal.org/node/2469663 

Det er selvsagt også lov å være enig, i så fall er lenken den samme :)

like0

Kommentarer

Oversettt

Hans Fredrik Nordhaugs bilde

Jeg har installert diverse utgaver av D8 på bokmål, men ikke oppdaget dette (fordi Drupal gjetter språk basert på nettleserens foretrukket språk og dermed allerede har valgt "Bokmål" - antar jeg). Uansett, jeg støtter deg 99% - har kommentert på drupal.org.

 

like0

Flott. Glemte å nevne at det

eiriksms bilde

Flott. Glemte å nevne at det ble etterlyst kommentarer fra andre nordmenn på den issuen, men vi er nå 3 stk som har sagt vår mening nå, så det holder sikkert for å RTBCe den.

like0