PHP-utvikler søkes

Norweb utvikler og leverer skytjenesten Emweb, et av Norges mest utbredte studieadministrative støttesystemer til universitets- og høgskolesektoren. Norweb har internasjonale ambisjoner med Emweb og planlegger en lansering i våre naboland i løpet av 2016.

Våre kunder gir oss gode tilbakemeldinger når det gjelder evnen til å se sektorens behov og levere god kvalitet. Dette oppnår vi med tett og løsningsorientert samarbeid med våre kunder.

Norweb er et lite firma med store ambisjoner. For å nå målene våre fokuserer vi på godt arbeidsmiljø, gode verktøy og høy kodekvalitet. Løsningene vi lager må være skalerbare og automatiserte.

Du vil jobbe med git på den plattformen du trives med best (linux/osx/windows) og bruke diverse verktøy fra Atlassian (BitBucket, Jira, Bamboo m.m.). Lokale virtuelle utviklingsmiljø bygges med puppet på virtualbox/vmware.

Vi bruker mye tid på å diskutere problemstillinger og løsninger sammen. Vi har en vegg med whiteboards som til enhver tid er full av figurer, skisser og tanker og vi ønsker at du deltar aktivt i slike kreative prosesser.

Emweb er bygget på Drupal og vi er nøye med å følge best practices . Vi bruker tradisjonell LAMP med PHP 5.5, men ønsker å gå over til PHP 7 så snart det er fornuftig.

Emweb 2 lanseres til høsten, men verktøyet er under konstant forbedring og utvikling. Vi ønsker å bruke din erfaring til å gjøre Emweb enda bedre. Vi har også en konkret ide om en ny løsning i Emwebporteføljen som vi ønsker at du har implementeringsansvar for. Alle løsningene i Emwebporteføljen kommuniserer via REST både internt og mot eksterne systemer utviklet av kundene våre.

Vi ønsker deg som kan skrive sikker kode som er enkel for andre å lese og vedlikeholde i tillegg til å delta i code reviews av kode dine kolleger skriver.

Vi ser etter deg som har god kompetanse på moderne PHP og helst erfaring med Drupal. Du må være vant til å skrive tester, gjerne også for Behat, og være i stand til å diskutere tekniske løsninger sammen med andre.

Vi vil også oppfordre deg til å benytte en del av arbeidstiden din til å jobbe med Drupal core og bli/fortsette å være et aktivt medlem i Drupalmiljøet både i Norge og internasjonalt.
Har du en profil på drupal.org, github eller lignende vil vi gjerne at du inkluderer linker i søknaden.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Relevant utdanning
  • Erfaring med å utvikle større systemer
  • Erfaring fra rammeverk som Symfony, Drupal eller andre

Vi tilbyr:

  • En uformell arbeidsplass og godt miljø
  • Svært gode muligheter til egenutvikling
  • Spennende arbeidsoppgaver
  • Deltakelse på konferanser

Hvis du har spørsmål kan du ringe Agnar Ødegård på 92845119 eller sende en epost til agnar@norweb.no. Søknad kan leveres per epost eller via finn.no her http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=60509069

Søknadsfrist 10. juli.

like0

Kommentarer

Søknadsfrist er nå satt til

odegards bilde

Søknadsfrist er nå satt til 10. juli.
 

like0