fikk god hjelp sist jeg...

fikk god hjelp sist jeg forsøkte :-) så jeg prøver igjen.. Siden begynner så smått å ta form, men jeg får ikke satt inn bilder? Skulle gjerne hatt det både i teksten og andre steder. Kan noe fortelle meg hvordan det gjøres? En annen ting er kunsten å få opp index-siden. Må den lages separat for så å lenkes inn?

like0

Kommentarer

Bilder

Thor Andre Gretlands bilde

Hei!

Enkleste måte å håndtere bilder i teksten er ved hjelp av en WYSIWYG som den vi bruker her på drupalnorge.no:

https://www.drupal.org/project/ckeditor

Se dokumentasjon der for oppsettet. 

Det ser forresten ut som om siden din der er satt opp på Drupal 7? Drupal 8 er lansert og gir deg bl.a. disse tingene ferdig ut av boksen. Jeg vil nesten anbefale deg å sette opp en ny side på Drupal 8, da det vil gi deg mye gratis - ikke minst i fremtiden.

like0

drupal 8

eirik nords bilde

Mener ganske bestemt at jeg så noe om en dato i slutten av april, men det er kanskje bare en oppdatering? Og hvis jeg konverterer til 8, må da alt bygges på nytt?

like0

drupal 8.0.5?

eirik nords bilde

Lastet ned denne og fikk flgende melding: Your PHP installation is too old. Drupal requires at least PHP 5.5.9.  Med andre ord finnes det nok noe enda nyere, men hvor finnes den?

 

like0

Oppdatere PHP

Thor Andre Gretlands bilde

Her er det PHP som drives på serveren som må oppdateres for å kunne kjøre Drupal 8. Hvordan det kan gjøres, og om det kan gjøres/velges hos ditt webhotell må du nesten google - eller spørre dem, men de har garantert informasjon om dette på sidene sine :)

like0

oppdatere php

eirik nords bilde

Takker for svaret, joda, det lå hos isp, men var litt godt gjemt...nå ser det ut til å ordne seg :-)

 

like0