Når bør DrupalCamp Oslo...

Når bør vi arrangere neste DrupalCamp Oslo?

Under forrige styremøte for Foreningen snakket vi om mulige datoer for kommende Camp. Vi landet på to mulige datoer, og vi tenkte at vi like godt kunne ha en avstemning på hvilken dato vi lander på. En fordel med 14. november er at det er ved samme helg som DrupalCamp Gøteborg, og vi har muligheter til å trekke inn en eller to gode foredragsholdere derfra. 23. januar er bra fordi det ikke er så mye annet som skjer i Druapl-sammengeng i Europa da og samtidig er det en fordel med tanke på å presentere regnskap osv siden regnskapsåret da er avsluttet og samtidig. Gi din stemme!

Oppdatert med informasjon fra hansfn sin kommentar nedenfor.

14. november 2014
67% (10 stemmer)
23. januar 2015
33% (5 stemmer)
Stemmer totalt: 15
like0

Kommentarer

14. november!

Jan-Helge Hansens bilde

Synes argumentet for 14. november er bra - om vi klarer få gode foredragsholdere enklere da er det perfekt.

like0

Flere argumenter

perojas bilde

Er det kun årsregnskapet som gjør man foreslår 23. januar også?

like0

Tett program i november

Hans Fredrik Nordhaugs bilde

Sitat fra styremøtereferatet: "Vi vurderer januar fordi november er vanskelig pga cupfinale, og DC Gøteborg og København. Oktober kunne vært en mulighet, men det kolliderer litt med DrupalCon Amsterdam." Jeg tenkte at januar kunne være greit fordi det ikke skjer så mye annet da. Når det gjelder gevinsten ved å ha det samme helg som Gøteborg så er det så langt kun Jeffrey A. "jam" McGuire - ref http://fall2014.drupalcamp.se/ - siden Kristof De Jaeger besøkte oss sist.

NB! Legg også merke til at vi denne gangen prøver å ha campen på en hverdag (fredag) istedenfor helg.

like0

Takk!

perojas bilde

Ah, takk for mer info :)

Litt utenfor tema, men... Jeg hadde ikke hatt noe mot å se Kristof oppdatere oss med en ny runde CMI. Det har garantert skjedd mye på et år :D

like0

Eg er for januar...syns det

Kevin Kalands bilde

Eg er for januar...syns det blir spennande med litt forandring.

Det er likegyldig for meg som gjeld føredragsholdarar. Det å treffa og ta litt igjen veier tyngst. Stoler på at ein god camp kan ordnast på begge datoar.

+1 januar

like0

Jag kommer in som Jack-In-The

Adam Evertssons bilde

Jag kommer in som Jack-In-The-Box och påminner om att DrupalCamp Göteborg hålls 15e November med Jeffrey MaGuire och Kristof de Jaeger som gästtalare.

Jag vill ju gärna slå ett slag för att vi i de nordiska länderna besöker varandra camps och om det blir att ni håller det den 14e november så blir det lite svårt för oss göteborgare att besöka ert och vice versa.

Jag pratade lite med Thor och Hans när jag var och besökte ert camp i november förra året och vi pratade lite om att försöka samarbeta över gränserna... samtidigt så ska det ju funka för alla som är engagerade och besökande... Jag får hålla tummarna helt enkelt på att det blir i januari...

like0

Om man uansett skal ha det i en hverdag, hvorfor fredag?

perojas bilde

Bare en tanke... om vi har Oslo-campen på torsdag så kanskje vi både kan ha nytten av å samarbeide om de bra foredragene OG gjort det mulig å delta på begge campene?

(Adam, etter å ha sjekka bussruter og sånt kan jeg se poenget ditt. Mulig jeg må endre stemmen min :p) 

like0

Det var faktiskt en sak som

Adam Evertssons bilde

Det var faktiskt en sak som vi pratade lite om på ert camp; att dra nytta av större namn och bjuda in dem samtidigt till flera camps. Utifrån mitt eget perspektiv så har vi alltid haft våra camps på helgen, men om ni kan tänka er att ha ert camp på torsdagen så är det ju möjligt att både JAM och Kristof kan tänka sig att deltaga först på ert camp och sedan på det i Göteborg. Vi kan ju alltid fråga dem ifall de är intresserade om ert camp hamnar några dagar innan. Det skulle ju kunna bli en "Tour of Scandinavia" för dem... eller ialla fall "Tour of Oslo and Gothenburg"...

Det är klart att det blir dubbelt för de som besöker båda campen, men å andra sidan finns det ju fler sessioner man kan lyssna på.

like0