Hjelpeorganisasjon søker...

Hjelpeorganisasjon søker frivillig "IT-ansvarlig"! Hei. Vi er en liten hjelpeorganisasjon som jobber med nødhjelp og bistand i Burma/Myanmar. Vi er i 7 land, deriblant Norge (www.partnersnorge.no). Vi har begrensede midler og baserer oss i stor grad på frivillighet. Trenger bare litt enkel hjelp av og til (antagelig ikke mer enn 1x per 3 mnd ca.). Antar at en Drupal ekspert bruker maks 20 min på det jeg nå trenger hjelp med. Er det noen som kunne tenke seg å bidra? :-)

like1

Kommentarer

Bra initiativ!

Thor Andre Gretlands bilde

Velkommen til Drupal Norge! Så bra at dere står på og engasjerer dere for folk som trenger det! Vi er glade for at ideelle prosjekter og organisasjoner benytter seg av Drupal -dette er virkelig noen av de virkelig viktige verdiene med Open Source :)

Det er flere som kommer innom for spørsmål om frivillig hjelp, og mange har allerede prosjekter man er engasjert i som er litt usikre på å binde seg med nye oppgaver. Kanskje noen melder seg hvis du sier litt mer konkret hva slags oppgaver det er snakk om? IT-ansvarlig høres jo ut som mer krevende enn bare Drupal og web? -Og mange av oss har nok dessverre litt av hvert av erfaringer med kunder/kollegaer som antar at saker er fort gjort :)

Det kan godt hende at det er greit for folk å sette av en time eller to, så lenge man vet det på forhånd.

like0

Mulig jeg kan bistå

Gisle Hannemyrs bilde

Fant ingen kontaktinformasjon på deg, så jeg skriver en kommentar her.

Dersom du ikke har fått hjelp ennå er det mulig jeg kan bidra. Du kan kontakte meg via kontaktskjema på Drupal.org.

like0

Fikk du hjelp?

perojas bilde

Alltid hyggelig å vite om folk faktisk får hjelp gjennom foreningen :)

Btw, fin side :) 

like0

Takk som spør!

Hilde Maren Schjagers bilde

Ja, to har tilbudt meg hjelp, men er visst en veldig enkel jobb så dere er nok overkvalifiserte (spesielt du og styreleder som har tilbudt seg;). Kanskje jeg imidlertid kan få hjelp med å finne en "jr." til fremtidig hjelp (for CV´n, referanser++:)

Hyggelig å høre i fra deg! Og at du syntes vi hadde fin hjemmeside :-)

God sommer fine mannen!

HM

like0

Heisann.

wallstreetjesuss bilde

Hjelper gjerne jeg.

like0